Skip to main content

Självklarhets Assistans AB

Vår största drivkraft är ditt väl­befinnande, din glädje och din trygghet

En modersgestalt omfamnar ett barn i en lugn naturmiljö. De sitter på en brygga vid en sjö och solens ljus kommer fram igenom trädkronorna.

Personlig assistans i hela Sverige

Vårt mål är att tillhandahålla den bästa personliga assistansen för just dig. Ditt behov av stöd är unikt och det är en självklarhet för oss att du deltar i utformandet av din personliga assistans. Vi erbjuder personlig assistans för både barn och vuxna och vi åtar oss uppdrag över hela landet.

Anlita oss
Hem / Om oss

Vi planerar tillsammans

Vi fokuserar på möjligheter och drivs av att kunna hitta de lösningar som du upplever som mest optimala. Det är ett stort beslut att välja assistansbolag och det som fungerar bäst för dig passar kanske inte någon annan, och vice versa. Därför är vi mycket flexibla och tillsammans med dig utarbetar vi en plan så att din personliga assistans blir som du önskar dig.

Engagemang och erfarenhet

Våra höga ambitioner bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare. Vi är tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov och ger alltid ett personligt bemötande. Det är så vi bygger ett tryggt och hållbart företag – styrt av ledorden ärlighet, tillgänglighet och trygghet.

Vår styrka: Bred kompetens inom funktionsvariationer

Vår verksamhet bedrivs av ett professionellt team och flera av oss har arbetat många år i olika roller inom LSS och har lång erfarenhet av olika former av funktionsnedsättning.

Vi har givetvis också bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och kan hjälpa dig med specifika ärenden såsom som överklagan, beslut och kontakt med myndigheter. Självklarhets Assistans AB har tillstånd från IVO (Inspektionen för vård och omsorg) att bedriva personlig assistans enligt LSS (Lagen om stöd och service).

Vi finns alltid tillgängliga och en av våra styrkor är såklart vår personalkapacitet som gör det möjligt att driva hela organisationen

Kom och jobba med oss!

Intresserad av att arbeta som personlig assistent?

Som personlig assistent behöver man vara en empatisk, ansvarsfull och anpassningsbar person som kan sätta sig in i andra människors situation. Ditt jobb består av att finnas tillhanda och underlätta vardagen för din brukare och tillsammans kommer ni fram till hur det görs på bästa sätt.

Om Självklarhets Assistans AB

Vi på Självklarhets erbjuder personlig assistans enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade), till både barn och vuxna. Självklart har vi tillstånd från IVO (Inspektionen för vård och omsorg) för att bedriva personlig assistans enligt LSS. Vårt huvudkontor finns i Helsingborg, men vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige. Vi strävar också efter att ge våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och lönevillkor, och vi har kollektivavtal med Fremia.

Läs mer och skicka in spontanansökan