Skip to main content

Anlita ett assistansbolag
du kan lita på

Det är enkelt att bli kund hos oss på Självklarhets Assistans, oavsett om du inte haft personlig assistans tidigare eller om du vill byta assistansbolag.

En modersgestalt och ett barn sitter på en brygga vid en sjö. Håller om varandra omsorgsfullt.
Hem / Kontakta oss / Anlita oss

Ska du ansöka om personlig assistans?

Vi hjälper dig hela vägen. På Självklarhets Assistans har vi lång erfarenhet inom personlig assistans och har därmed stor kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Här finns kompetensen att hjälpa dig i kontakten med myndigheter, om du till exempel behöver förse myndigheten med information inför ett beslut eller göra en överklagan.

Så går det till att anlita oss – steg för steg

  1. Börja med att kontakta oss via formuläret här nedan. Du kan självklart också ringa oss om du föredrar det. Har du assistans sedan tidigare och funderar på att byta assistansbolag? Vi svarar gärna på alla dina frågor, och bokar gärna in ett möte om du vill det.
  2. Efter att du kontaktat oss diskuterar vi mer djupgående kring dina önskemål och om hur du vill utforma din assistans.
  3. När du bestämt dig för att anlita oss eller att ansöka om personlig assistans utformar vi ett avtal. Då får du en kontaktperson som går igenom startdatum, ansökningar och eventuell rekrytering för din assistans.
  4. Din resa börjar – eller fortsätter – hos oss. Välkommen!

Anlita oss

Anlita oss
Ange ditt för- och efternamn
Ange ett telefonnummer som vi kan nå dig på
Ange en e-post som vi kan nå dig på. Ej obligatoriskt.

Självklarhets Assistans AB
Stattena Centrum 7
254 44 Helsingborg

Telefon
0708-90 70 01

E-post
info@sjalvklarhetsassistans.se

Telefontid
Måndag-fredag 9-16

För dig som söker personlig assistans hos oss

  • Vi ger råd och stöd
  • Vi tar hand om dina ansökningar
  • Vi hjälper dig med rekrytering
  • Vi tar hand om kontakter med myndigheter angående din ansökan
  • Vi ger dig stöd under träffar med myndigheter
  • Vi hjälper dig med överklagan gällande avslag kring beslut

Vill du veta mer?

Vad betyder LSS? Vad är personlig assistans?

Läs mer under Frågor och svar

Personlig assistans för barn

Under barndomen och ungdomen läggs grunden till vem du blir som vuxen. Livet är i ständig förändring under denna tid. Barn ska kunna få leka och upptäcka världen, ungdomar ska hitta sin identitet. Lek och fritid är viktigt, och i personlig assistans för barn och unga är det en stor del. Med personlig assistans ska barn och unga ges möjlighet att utvecklas och finna sig själva.

Personlig assistans för vuxna

Hur ser just dina behov ut? Inom personlig assistans ingår många olika uppgifter och det är du som utformar dem. Assistansen skiljer sig beroende på vem du är och vilka behov du har. Du styr var, när och hur vi kan stötta dig med personlig assistans, utifrån gällande lagstiftning, regler och beslut.